Bandagekjoler – Min nye besættelse

Bandagekjoler – Min nye besættelse

Bandagekjoler er min nye besættelse, jeg synes simpelthen at de er super flotte og feminine.

De er måske mere til lidt mere festlige begivenheder, men jeg synes altså også sagtens at de kan bruges til hverdag, nok ikke her til vinter, men det er altså helt perfekt på en lun sommerdag.

Jeg har de seneste dage være på udkig efter nogen bandagekjoler, som kan komme hjem i min garderobe og jeg synes faktisk at det er lykkedes mig at finde tre super flotte modeller, som kan bruges til langt de fleste begivenheder.

Jeg har besluttet at give det en dag eller to, til at tænke over om jeg skal have en eller flere af kjolerne, men jeg vil alligevel rigtig gerne dele de tre modeller, som jeg er faldet for. Måske kan du bruge mine valg til inspiration, hvis du også overvejer at købe en eller flere bandagekjoler til din garderobe.

milani_red_premium_1024x1024

Den første bandegekjole jeg har valgt er denne røde model. Først og fremmest er jeg helt vild med farven, jeg har længe ledt efter en kjole i rød og nu tror jeg altså at jeg har fundet den helt rigtige model.

Denne model skulle fremhæve dine kvindelige former på en super fin måde og fordi den er lidt stram, holder den også alt lidt på plads. 🙂

nina_black_premium_1024x1024

Den anden bandagekjole jeg har valgt er denne smukke sorte model.

Jeg er vild med v-udskæringen, som er både foran og bagpå, jeg synes at det giver kjolen er feminint udtryk. Og så ser det bare ud som om at kjolen sidder helt perfekt på kroppen.

maya_premium_1024x1024

Den sidste kjole jeg overvejer er denne model, først, jeg er vild med farven på denne kjole, super fin og lidt frisk og anderledes!

Jeg kan desuden rigtig godt lide ærmerne på denne kjole, det ser ud som om at den sidder perfekt på kroppen, også føler jeg at den kan bruges til både hverdag og fest, hvilket er en fordel!

powered by Typeform
%d bloggers like this: