Cream kjoler 2016

Cream kjoler 2016

Cream er et dansk mærke, der virkelig har formået at indtage modescenerne med sine skønne, feminine designs. Deres kjoler giver tydeligt udtryk for at der er tale om et brand, hvor der er fokus på design, kvalitet og pasform.

Der er rig mulighed for at finde mere end en kjole, som passer til dig og din garderobe, du kan finde et bredt udvalg af lækre cream kjoler, ved at følge linket herunder, her kan du også se hvilke modeller der er på tilbud lige nu.CTA-knap1


Cream kjoler – BAKONICream kjoler

Den første kjole jeg har valgt er modellen “BAKONI”, en flot kort sommerkjole med en samlet længde på 92 cm. Kjolen er lavet i 100 % viskose og er prydet med flotte romantiske detaljer.

Denne kjole har korte ærmer og en super fin krave, jeg synes at kjolen har et flot romantisk udtryk, som virkelig fremhæver din feminine side.

Kjolen er simpel, med enkelte feminine detaljer, som jeg virkelig godt kan lide, jeg synes at den er super alsidig og virkelig kan bruges til både hverdag samt de mere festlige begivenheder.

Find kjolen og de bedste tilbud her!


Cream kjoler – NIKKICreme kjoler

Den anden kjole jeg har valgt er modellen “NIKKI”, som den første kjole, er denne model også en kort sommerkjole, denne kjole har en samlet længde på 99 cm. Kjolen er lavet i 100 % viskose.

Denne kjole har halvlange ærmer (samlet længde på 41 cm), et medfølgende bælte samt en flot dyb v udskæring.

Jeg er vild med denne kjole, den har en super flot farve, som passer til enhver kvinde. Kjolen har en super flot snit, som får kjolen til at sidde super flot på kroppen.

Find kjolen og de bedste tilbud her!


Cream kjoler – MICHELLECream kjoler

Den sidste kjole jeg har valgt er modellen “MICHELLE”, en smuk jersey kjole med en samlet længde på 95 cm. Denne kjole er lavet i 100 % polyester.

Kjolen har lange ærmer (samlet længde på 66 cm), rund halsudskæring samt en lynlås lukning på ryggen.

Jeg kan rigtig godt lide detaljerne på denne kjole, den har et simpelt snit også er den prydet med smukke baner af blonder, der giver kjolen en feminint udtryk.

Find kjolen og de bedste tilbud her!


powered by Typeform
%d bloggers like this: