De flotteste sorte jeans til kvinder 2016

De flotteste sorte jeans til kvinder 2016

Sorte jeans er super smukt og feminint og jeg mener bestemt at alle kvinder burde have mindst et par i deres garderobe, de er super alsidige og kan bruges til nærmest ethvert outfit.

Jeg har fundet nogle super lækre jeans i sort, som du måske kan bruge som inspiration når du skal igang med at finde dine nye par.

Du kan også følge linket herunder, hvor du kan finde et bredt udvalg af smukke jeans i sort, har kan du også finde de par der er på tilbud lige nu, måske er det endda det par, som du bedst kan lide.

CTA-knap1


Sorte jeans – G-StarSorte jeans

Det første par jeans jeg har fundet er fra G-Star, det er modellen “5620 CUSTOM MID SKINNY”.

Som modelnavnet antyder, er dette par skinny fit det er lange i benene med en indvendig benlængde på 81 cm og en udvendig benlængde på 100 cm. De er lavet af 70 % bomuld, 28 % polyester og 2 % elasthan.

Dette par har et skinny look, samt nogle super flotte detaljer i syningerne, som jeg rigtig god god lide, det giver dem et super fedt udtryk.

Udover det flotte design har de også en super god pasform, som virkelig fremhæver dine feminine sider, på en rigtig flot måde.

Find din nye sorte jeans her.


Sorte jeans – Cheap MondaySorte jeans

Det andet par jeans jeg har fundet er fra Cheap Monday.

Dette par er ankel lange med en indvendig benlængde på 73 cm og en udvendig benlængde på 91 cm. De er lavet af 73 % bomuld, 25 % polyester og 2 % elasthan.

De har praktiske baglommer men ikke nogen sidelommer.

Jeg kan rigtig godt lide det simple design på dette par, de er super enkelte, hvilket gør dem super velegnet til de fleste outfits, også har de en super flot og feminin pasform.

Find din nye sorte jeans her.


Sorte jeans – Dr. DenimSorte jeans

Det andet par jeans jeg har fundet er fra Dr. Denim, det er modellen “PLENTY”.

Dette par har lange ben med en indvendig benlængde på 81 cm og en udvendig benlængde på 101 cm. De er lavet af 98 % bomuld og 2 % elasthan.

De er skinny fit og er højtaljede der udover har de praktiske baglommer.

Dette par er super simple og feminine også har de en super flot pasform, ssom kan bruges til langt de fleste outfits, hvilket jo bestemt er en fordel.

Jeg kan rigtig godt lide dette par og jeg overvejer bestemt om de skal tilføjes til min garderobe.

Find din nye sorte jeans her.


powered by Typeform
%d bloggers like this: