Flotte joggingbukser til kvinder 2016

Flotte joggingbukser til kvinder 2016

Joggingbukser er super praktiske, de kan både bruges når der skal dyrkes sport men også når den står på afslapning. Så der er bestemt tale om et par anvendelige bukser, der kan bruges hele året rundt.

Følg linket herunder for et finde et bredt udvalg af de lækreste joggingbukser, her kan du også se hvilke par der er på tilbud lige nu.

CTA-knap1

Herunder kan du finde de tre par som jeg bedst kunne lide, måske kan du bruge det som inspiration, når du skal finde det par du helst vil have.


Joggingbukser – ONLYjoggingbukser

Det første par joggingbukser jeg har fundet til denne artikel er fra ONLY, det er modellen “ONLMOSTER KELLY”.

Modellen er ankellange med en udvendig benlængde på 104 cm og en indvendig benlængde på 73 cm, de er lavet af 75 % viskose, 20 % polyester og 5 % elasthan.

Bukserne er elastiske i linningen og har praktiske sidelommer. Jeg er vild med det simple udtryk på dette par bukser de sidder simpelthen super godt.

Find din nye joggingbukser her.


Joggingbukser – Nike “RALLY”joggingbukser

Det andet par bukser jeg har fundet frem er fra Nike det er modellen “RALLY”.

Dette par har en indvendig benlængde på 80 cm og en udvendig benlængde på 100 cm. De er lavet af 83 % bomuld og 17 % polyester.

Jeg er vild med elastikke i linningen, som har Nikes motto “Just do it” hvilket er super fint. der er også er bred elastik i anklen, som får bukserne til at sidde super flot.

Bukserne har desuden bånd i linningen der giver der mulighed for at justere om de skal være strammere eller løsere, hvilket er en klar fordel.

Find din nye joggingbukser her.


Joggingbukser – Ivy Parkjoggingbukser

Det sidste par jeg har fundet frem er fra Ivy Park.

Dtte par har en indvendig benlængde på 77 cm og en udvendig benlængde på 100 cm. De er lavet af 50 % bomuld og 50 % polyester.

Dette par har elastik ved anklerne, hvilket får dem til at sidde super flot. De er desuden indstillige i linningen, hvilket jeg synes er en klar fordel.

Sidst men ikke mindst har de super praktiske sidelommer hvilket jeg er helt vild med.

Bukserne har en super flot pasform som fremhæver dine kvindelige former.

Find din nye joggingbukser her.


powered by Typeform
%d bloggers like this: