Hårvækst: Ja tak eller nej tak?

Hårvækst: Ja tak eller nej tak?

Ordet hårvækst klinger nok ikke ligefrem lækkert i de flestes ører. Men for nogle er hårvækst en god ting, hvis man eksempelvis ønsker et tykkere hår, mere markerede øjenbryn eller måske døjer med hårtab. I denne artikel kan du læse om de to modpoler, og hvordan du bedst plejer din krop og dit hår i den ene eller den anden retning, mod mere eller mindre hårvækst.

Olie er næring

Mangler du næring til håret, så er olie som regel den rette vej, til et sundt og glansfuldt hår på hovedet. Mange kvinder og mænd oplever nemlig, at de ved temperaturskift i foråret og efteråret, begynder at fælde en del. Nogle oplever også et generelt hårtab, som kan være frustrerende, hvis man ønsker et tykt hår.

Hvis du skal vælge en olie til at nære dit hår, så bør du vælge argan olie til at pleje dit hår. En god kur med argan olie i dit hår, kan nemlig komme det mest tørre hår til livs. Olien kan ligeledes nære din hårbund, hvis du døjer med skæl. Håret bliver stærkere, da olien indeholder E-vitamin, som gør hårstråene tykkere og modvirker at de knækker.

Det gode barber-tip

Skal du have et her-og-nu tip, til den daglige barbering, så skal der lidt frække metoder til. En garvet entertainer fra striptease-branchen, har afsløret sit bedste tip til, hvordan du opnår den glatteste barbering uden knopper og stubbe i bikinilinjen.

Tippet lyder, at der skal gnubbes med babyolie i bikinilinjen før barberingen og at barberingen herefter skal ske med en shaver til mænd. Disse barberskrabere er nemlig som regel mere beregnet til den mere følsomme hud i ansigtet, og ikke benene.

De efterfølgende skridt bliver en smule mere mærkværdige. Efter barberingen skal du nemlig dubbe lidt parfumefri barbersprit eller anden sprit på det udsatte område. Det vil holde bakterievækst nede og holde dig fri for små røde knopper. Til sidst skal du smøre med en parfumefri roll-on deodorant, som vil holde dig tør i området resten af dagen. Prøv det!

Hår, vig bort – for altid!

Giver du et højt, klart og klingende NEJ TAK til hårvækst, så er du måske en af dem, som kan få gavn af en mere permanent hårfjerning. Det kan spare dig for tid, temperament og dyre, dårlige midler til hårfjerning.

Hos Inviocare.com kan du læse mere om, hvilke metoder der kan tages i brug, hvis en permanent hårfjerning ønskes. Metoderne hertil, er nemlig ikke hvad de har været bare få år tilbage, og det gør det lettere, billigere og mere virkningsfuldt og skånsomt for din hud, hvis du eksempelvis benytter laser til fjernelse af de genstridige hår på ben eller under arme.

Med permanent hårfjerning, vil du få en masse ekstra tid mellem hænderne, når du ikke længere skal barbere ben inden sommerkjolen kommer på, eller inden du har en date med kæresten. Al den ekstra tid, du spare op til, når den daglige barbering elimineres, kan du jo passende bruge på ekstra opmærksomhed til din krop i form af blødgørende bodylotions og eksfolierende ansigtsmasker.

powered by Typeform
%d bloggers like this: