Kaffe kjoler 2016

Kaffe kjoler 2016

Mangler du også nye kjoler i din garderobe, så vil jeg faktisk love dig at du kan finde en eller flere kjoler fra Kaffe. Du kan nemlig finde et bredt udvalg af super lækre kjoler til enhver begivenhed, derfor skulle der være rig muligheder for at finde op til flere Kaffe kjoler der passer til dig og din garderobe.

Du kan finde et bredt udvalg af lækre Kaffe kjoler ved at følge linket herunder. Her kan du selvfølgelig også finde de bedste tilbud.CTA-knap1


Kaffe kjoler – INDIAKaffe kjoler

Den første Kaffe kjole jeg har valgt er modellen “INDIA”, kjolen er en kropsnær, knælang model med en samlet længde på 92 cm.

Denne kjole er produceret af 80 % polyester, 17 % viskose og 3 % elasthan.

Kjolen har korte ærmer med super fine detaljer, ellers er kjolen super simpel, hvilket jeg rigtig godt kan lide, dette gør nemlig kjolen super alsidig.

Der udover har kjolen en simpel rund halsudskæring, som gør kjolen fin og feminin.

 

Køb kjoler fra Kaffe her!


Kaffe kjoler – LONE INIDAKaffe kjoler

Den anden kjole jeg har fundet frem fra Kaffe er modellen “LONE INIDA”, den er ligesom den første kjole knælang men med en samlet længde på 89 cm.

Kjolen her er produceret i 100 % polyester.

Denne kjole har bredde stropper og en flot asymetrisk v udskæring, desuden er bunden af kjolen også asymetrisk, hvilket giver kjolen et lidt anderledes udtryk, som jeg er helt vild med.

Ellers er kjolen super simpel og alsidig, den kan bruges af enhver kvinde til enhver begivenhed.

Køb kjoler fra Kaffe her!


Kaffe kjoler – KAROLA INDIAKaffe kjoler

Den sidste kjole jeg har valgt fra Kaffe er modellen “KAROLA INDIA”, denne kjole er en flot
knælang model, med en samlet længde på 96 cm. Kjolen har trekvart lange ærmer, med en samlet længde på 46 cm, hvor ærmerne er lavet i transparent blondestof, hvilket giver et feminint look.

Denne kjole er lavet af 80 % polyester, 17 % viskose og 3 % elasthan, ærmerne består af 95 % polyamid og 5 % elasthan.

Kjolen har en åben udskæring på ryggen, hvilket jeg er helt vild med. Jeg synes at det er en super flot model som har de fineste detaljer.

Køb kjoler fra Kaffe her!


 

powered by Typeform
%d bloggers like this: