Lipsy kjoler til kvinder 2016

Lipsy kjoler til kvinder 2016

Hvis du mangler en eller flere nye kjoler til dit klædeskab, så kunne Lipsy kjoler måske være en mulighed. De har et bredt udvalg af lækre kjoler der egnet til både hverdag og fest.

Lipsy kjoler er prydet med lækre og feminine detaljer som virkelig er smukke.

Du kan finde et bredt udvalg af lækre kjoler fra Lipsy ved at følge linket, her kan du selvfølgelig også finde alle de nyeste og bedste tilbud.
CTA-knap1


Lipsy kjoler – JerseykjoleLipsy kjoler

Den første Lipsy kjole jeg har fundet er denne lækre korte jersey/fest kjole med en samlet længde på 92 cm. Kjolen har lange ærmer (samlet længde på 61 cm), den er lavet i 93 % polyester og 7 % elasthan.

Jeg er vild med denne kjole, den har super mange feminine og flotte detaljer, også fremhæver den bare alle ens kvindelige former, hvilket jeg virkelig synes er flot.

Kjolen har transparente ærmer og halv åben ryg, også er den pyntet med flotte blonder foran. Den ser umiddelbart ud til at være to-delt, hvilken er en super flot detalje.

Køb kjoler fra Lipsy her!


Lipsy kjoler – EtuikjoleLipsy kjoler

Den anden kjole jeg har valgt til denne artikel er denne flotte kropsnærer, korte etuikjole med en samlet længde på 95 cm. Kjolen er lavet i 93 %polyester og 7 % elasthan.

Denne kjole har bredde stropper og en halv åben ryg, som er super fin og feminin.

Jeg er vild med mønsteret og detaljerne på denne kjole, jeg synes at den er super flot og feminin også er den bare helt perfekt til en lun sommeraften eller lignende.

Køb kjoler fra Lipsy her!


Lipsy kjoler – EtuikjoleLipsy kjoler

Den sidste Lipsy kjole jeg har fundet frem er denne lækre korte og kropsnærer model med en samlet længde på 88 cm. kjolen er lavet af 84 % polyester og 16 % elasthan.

En super simpel og lækker model med en lynlås åbning hele vejen ned foran på kjolen, den har en dyb udskæring, hvilket bare passer super fint til modellen.

Jeg synes at denne kjole er super fin og feminin også passer den bare til både hverdag og fest.

Køb kjoler fra Lipsy her!


 

powered by Typeform
%d bloggers like this: