Noa Noa kjoler 2016

Noa Noa kjoler 2016

Mangler du også en kjole eller to i dit klædeskab, så kan jeg bestemt anbefale dig at overveje en kjole fra Noa Noa, jeg har lige set deres udvalg ud og jeg er vildt imponeret over deres super flotte udvalg, deres kjoler er super feminine og smukke. Der skulle være rig mulighed for at finde op til flere lækre Noa Noa kjoler, som du kan lide og som passer ind i dit klædeskab.

Følg linket herunder og find det største udvalg af lækre Noa Noa kjoler, her kan du desuden også finde alle de nyeste og bedste tilbud.

CTA-knap1

Her under kan du læse meget mere om de tre modeller, som jeg er faldet aller mest for, måske du kan lade dig inspirere.


 Noa Noa kjoler – Sommerkjole

Den første Noa Noa kjole jeg har valgt til denne artikel er en flot knælang Noa Noa kjolersommerkjole med en samlet længde på 90 cm.

Denne kjole er lavet af 58 % silke og 42 % bomuld.

Kjolen har korte ærmer og en flot rund halsudskæring den er præget af et fint fjerprint, som jeg synes gør kjolen lidt anderledes, jeg er helt vild med designet og jeg synes at det er en super feminin model.

Bag på har kjolen en fin detalje, nemlig en lynlås hele vejen ned af ryggen, på hver side af lynlåsen er der en bred sort kant, som giver kjolen en ekstra fin detalje, som jeg er helt vild med.

Kjolen er super velegnet til alt fra hverdags brug til enhver festlig begivenhed og jeg overvejer helt klart om den skal være medlem af mit klædeskab, jeg er sikker på at jeg ville få brugt den tit.

Du kan købe kjoler fra Noa Noa her!


Noa Noa kjoler

Den anden kjole jeg har fundet er ligesom den forrige model en knælang sommerkjole Noa Noa kjolermed et
super fint design, kjolen har en samlet længde på 93 cm,

Denne kjole er lavet i 65 % viskose og 35 % bomuld.

Den har halvlange ærmer og en rund hals udskæring også har den et utroligt feminint snit, der sidder virkelig flot på kroppen. Generelt er kjolens snit simpelt, men det mønstrede stof giver den et ekstra pift, som jeg godt kan lide.

Jeg kan rigtig godt lide designet på denne kjole, jeg synes at mønsteret på stoffet er super flot og lidt anderledes.

Du kan købe kjoler fra Noa Noa her!


Noa Noa kjoler

Den sidste kjole jeg har fundet frem er lige som de to tidligere kjoler her i artiklen også Noa Noa kjoleren knælang sommerkjole, denne kjole har dog en samlet længde på 96 cm, hvilket er lidt mere end to to forrige modeller.

Kjolen er lavet i 54 % polyester, 44 % bomuld og 2 % elasthan.

Denne kjole har trekvart ærmer (med en samlet længde på 48 cm), en rund hals udskæring og ellers er den super simpel i sit snit også sidder den rigtig flot på kroppen.

En super flot kjole med stribet mønster der passer rigtig godt til kjolens simple figur, desuden er den super alsidig og kan bruges af enhver kvinde til enhver begivenhed, hvilket jeg synes er en klar fordel, særligt hvis man ikke har råd til at købe nyt tøj alt for tit..

Du kan købe kjoler fra Noa Noa her!

powered by Typeform
%d bloggers like this: