Nümph nederdele til kvinder 2016

Nümph nederdele til kvinder 2016

Nümph er dansk design og dette udtrykkes klart i deres udvalg af smukke Nümph nederdele, der er præget af rene linjer og kreative detaljer, de fremhæver de kvindelige former.

Nederdele fra Nümph fås i et bredt udvalg og der skulle være rig mulighed for at finde er nederdel der passer til enhver kvinde samt enhver tænkelig begivenhed.

CTA-knap1


Nümph nederdele – SALLYNümph nederdele - SALLY

Den første nederdel fra Nümph, som jeg har fundet frem er denne smukke mode
l “SALLY”. Nederdelen er pliceret med smukke folder, den har en samlet længde på 50 cm, hvilket gør den til en relativt kort model, men uden at det bliver for meget. Den er desuden normal i taljen.

Denne nederdel er lavet i 100 % polyester.

Jeg er helt vild med denne nederdel, den er super smuk og feminin, jeg kan særligt godt lide dens striber i hvid og marineblå! Også synes jeg at det er super praktisk at den er elastisk i linningen, dette gør den enormt behagelig at have på.

Nederdelen kan bruges til både hverdag og fest også passer den bare til enhver kvinde, der er altså virkelig tale om en alsidig nederdel!

Læs mere om Nümph nederdele og se gode tilbud lige her.


Nümph nederdele – GORONümph nederdele - GORO

Den anden model “GORO” jeg har valgt er en lang maxinederdel med en samlet længde på 91 cm. Nederddelen er lavet i 50 % bomuld og 50 % polyester.

Denne model har elastik i linningen og en flot slids i siden. Desuden er stoffet prikker og gråligt, super smukt med et lidt storty look, som jeg er helt vild med.

Jeg synes at nederdelen har en super flot pasform, der komplimentere de kvindelige former super flot.

Med nederdelens sporty udtryk passer den helt perfekt til hverdag, men den kan også sagtens bruges til de mere festlige begivenheder.

Læs mere om Nümph nederdele og se gode tilbud lige her.


Nümph nederdele – RAIDENNümph nederdele - RAIDEN

Den sidste nederdel jeg har valgt er en smuk model “RAIDEN”, nederdelen har et flot og feminin A-snit.

Foret er lavet i 100 % polyester og det ydre materiale er lavet i 100 % bomuld. Det er  en kortere model med en samlet længde på 54 cm.

Jeg er vild med det prikkede mønster, som virkelig giver nederdelen et pift. Den har praktiske stiklommer samt en lynlås bag på.

Jeg synes virkelig at nederdelen sidder super flot, den fremhæver alle de smukkeste kvindelige former!

Læs mere om Nümph nederdele og se gode tilbud lige her.


powered by Typeform
%d bloggers like this: