Pakkekalender til hende

Pakkekalender til hende

Vil du glæde din kæreste, kone, veninde, mor eller en anden kvinde som du holder af med en pakkekalender til hende, så er der mange måder at gøre det på. Jeg har idag skrevet om nogle af de forskellige pakkekalendere du kan give til hende.

Først skal du beslutte om du vil købe en færdig pakkekalender eller om du vil lave en selv, du skal selvfølgelig også beslutte hvad dit budget er.

Den færdige pakkekalender

Hvis du vælge at spare tid og tanker ved at købe en færdig pakkekalender til hende, ligger priserne normalt mellem 499 og 799 kr.

Der findes efterhånden mange forskellige pakkekalendere på markedet, så du kan finde en som passer til modtageren.

En af mine favoritter er klart en te pakkekalender, fordi jeg elsker te men jeg er også vild med de pakkekalendere, hvor der er en god blanding af julepynt, specialiteter og lidt til den søde tand, her bliver man overrasket hver dag, hvilket jo er dejligt i december måned.

Den hjemmelavede pakkekalender

Hvis du vælger at lave pakkekalenderen selv, findes der også her flere forskellige muligheder. Herunder kan du læse om mine forslag til den hjemmelavede pakkekalender.

Du kan selv købe 24 gaver, pakke dem fint ind og arrangere dem i en kurv på en snor eller en anden kreativ måde. Herunder kan du finde nogle forslag til pakker:

Du kan også vælge at lave nogle hjemmelavede ting til pakkekalenderen

  • Hjemmebagte småkager
  • Hjemmelavet julepynt
  • En Tegning eller en kærlig hilsen
  • Hjemmelavet konfekt

Du kan selvfølgelig vælge at lave en pakkekalender, hvor du kombinere nogle købte gaver samt nogle hjemmelavede gaver. Uanset er jeg sikker på at modtageren vil være super glad for den tanke du har lagt i pakkekalenderen 🙂

powered by Typeform
%d bloggers like this: