Sådan bliver jeg klar til nytårsaften

Sådan bliver jeg klar til nytårsaften

Jeg har altid syntes godt om nytårsaften. Da jeg var yngre, betød det tid med mine kusiner og fætre, god mad og flot fyrværkeri. Som jeg blev ældre, fik nytårsaften mere og mere betydning fordi jeg brugte den med mine veninder og på at feste hele aftenen.

Nu hvor jeg har børn er det blevet lidt mere afdæmpet igen, så de også kan være med – men jeg går stadig op i at se flot ud og fejre årets sidste aften med manér.

For at blive klar til nytår er der tre ting jeg skal have på plads inden festen kan begynde.

Sørg for lidt selvforkælelse

Selvom jeg elsker jul, kan jeg godt blive stresset af alt gaveræset, madlavningen og afspilninger af julemusik. Derfor skal jeg altid have et par afslappende dage uden planer mellem jul og nytår, så jeg kan lade mine batterier helt op igen.

Det er dejligt at Guldklumpen er gammel nok til at lege alene, mens Prinsessen stadig skal have opmærksomhed fra far og mor. Men så er det heldigt at jeg har en dejlig mand som vil hjælpe til og ikke har noget imod at tage sig af børnene i en helt til halv dag.

Imens sørger jeg for at slappe af og forkæle mig selv, enten derhjemme eller ved at finde et tilbud på skønhedspleje. Der er masser af deals i København på skønhedsklikker der tilbyder behandlinger til en halv pris og så kan jeg få en afslappende oplevelse samtidigt med at jeg forbereder mig til nytår.

Desuden sørger jeg også for at lave en spabehandling derhjemme med en god omgang med bodyscrub, ansigtsmaske, en kop te kombineret med en romantisk julefilm. Det er nemlig det bedste at se Bridget Jones, The Holiday og Love Actually efter juleræset er overstået.

Kom ud i naturen

Som mange andre kan jeg godt lide julemad, og jeg prøver så vidt muligt at komme ud og bevæge mig i juledagene. Det er både så jeg kan opleve sæsonskiftet og bruge lidt afslapningstid med familien.

Mellem jul og nytår prøver jeg at gå ture hver dag og træne to gange om ugen. Det giver mig nemlig overskud som jeg kan bringe med på arbejde og i det nye år.

I år håber jeg særligt at bliver en hvid jul så børnene kan komme ud og kælke. De spørger mig om man kan ønske sig sne af Julemanden. Så jeg krydser fingre for at vi får noget sne, så gåturene i skoven bliver lidt sjovere for børnene.

Hav outfittet klart på forhånd

Den anden ting, jeg skal have klar i dagene op til nytårsaften, er det outfit, jeg vil have på under festen. Jeg kender ikke noget værre end at stå to timer før festen uden nogen idé om hvad jeg skal på. Samtidigt skal mit tøj til nytår passe til vores planer på aftenen – og til at jeg kan tage mig af børnene.

I år har jeg forberedt mig i god tid, så der ikke er risiko for tøjkrise! Vores planer indeholder børn, de nærmeste og lækker middag. Når børnene så bliver lagt i seng, kan vi andre have det sjovt og feste nedenunder.

Aftenen er altså en kombination af fest og familie. Derfor har jeg bestilt den fineste kjole hos haus-frau.dk. Jeg fandt kjolen gennem deres guide til outfits til jul og nytår, hvor der er flotte outfits for mødre, som er kvalitetsbevidste.

Kjolen er både pæn og praktisk, og den går perfekt med et par ankelstøvler med tyk hæl. Og det bedste er at jeg kan bruge den bagefter med forskelligt tilbehør. Så mon ikke den også bliver et hit til arbejdet?

powered by Typeform
%d bloggers like this: