Vero Moda kjoler 2016

Vero Moda kjoler 2016

Vero Moda er kendt for at have et bredt udvalg af stilfuldt tøj til en overkommelig pris, der er virkelig tale om et brand, hvor alle kan være med, både hvad angår stil og pris.

Alt dette gælde selvfølgelig også for deres udvalg af kjoler, jeg har være igang med at kigge på Vero Moda kjoler og jeg må indrømme at jeg allerede nu har tilføjet op til flere modeller til min indkøbskurv, som jeg overvejer at tilføje til min egen garderobe. Deres udvalg af kjoler er virkelig lækkert, du kan få alt fra hverdags kjoler til de mere festlige kjoler, så der skulle være rig mulighed for at finde mindst en kjole, som passer til dig og den begivenhed, som du planlægger at bruge kjolen til.

Jeg har valg tre kjoler til denne artikel, som jeg er helt vild med, dem kan du læse mere om herunder, og måske lade dig inspirere.

Du kan også følge linket herunder og finde et bredt udvalg af Vero Moda kjoler, her kan du finde lige den model der passer bedst til dig.
CTA-knap1

Vero moda kjoler


 

Vero Moda kjoler – VMJOSEPHINEVero Moda kjoler

Den første kjole jeg har valgt er modellen
“VMJOSEPHINE” en super flot sommerlig kjole, med et festligt og feminint udtryk, som jeg virkelig godt kan lide.

Kjolen er en kortere model med en samlet længde på 78 cm, den har tynde justerbare stropper, hvilket er en rigtig fin og praktisk detalje.

Jeg kan rigtig godt lide “slå – om” udskæringen, som gør kjolen super feminin.

Kjolen har et festlige udtryk, men den kan også sagtens bruges til hverdag eller ligende.

Find kjolen og de bedste tilbud her!


Vero Moda kjoler – VMBEAUTYVero moda kjoler

Den anden kjole jeg har valgt er modellen “VMBEAUTY”, en kortere model med en samlet længde på 90 cm. Kjolen er skulderfri med korte ærmer, hvilket jeg synes er en rigtig flot og feminin detalje, særligt fordi at ærmerne er lavet i blonder, der giver kjolen en rigtig fint udtryk.

Kjolen er lavet af 90 % polyamid og 10 % elasthan.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjole fordi den er et festligt og feminint look, som bare er så fint, samtidig er den enkelt og bare super lækker er se på.

Find kjolen og de bedste tilbud her!


Vero Moda kjoler – VMSALLIEVero moda kjoler

Den tredje og sidste kjole jeg har valgt er som den andre også en rigtig sommerkjole, det er nemlig modellen “VMSALLIE”. En flot kortere model med en samlet længde på 83 cm.

Jeg er vild med denne model, jeg synes at den er super flot og virkelig feminin, den har en flot snit, der får kjolen til at sidde rigtig godt på kroppen.

Kjolen er lavet at 100 % polyester, den har en slå om udskæring og bredde stropper.

Find kjolen og det bedste tilbud her!

powered by Typeform
%d bloggers like this: